Koncentraty spożywcze
Majonezy
Musztardy
Ketchup
Ziemniaki, warzywa obierane,
                świeże soki
Surówki, sałatki
Ciekawe produkty
Działalność firmy
Copyright       2006 "KOMTE" Tomasz Krzyminiewski
 

F O O D     P R O D U C T    D E V E L O P M E N T   
TECHNOLOGIE SPOŻYWCZE   
mgr inż. Maciej Gera , 60-365 Poznań ul. Szamotulska 40  
tel./fax (0-61) 86-18-506, tel. 0-502-608-264 
e-mail: tsgera@wp.pl 
 

SPECJALNA OFERTA DLA PRODUCENTÓW KWASZONEK     
(OGÓRKI , KAPUSTA) 
 

Możemy pomóc w :  
  -  prawidłowym przeprowadzeniu procesów kwaszenia  
  -  zabezpieczeniu kwaszonych ogórków przed mięknięciem, gniciem,                        
     śluzowaceniem, gorzką zgnilizną, powstawaniem kożucha na powierzchni basenu 
     (beczki) i pleśnieniem  
  -  utrzymaniu klarownej zalewy  
  -  konserwowaniu kwaszonek  
  -  przerywaniu procesu kwaszenia  
  -  zatrzymania "gazowania" pakowanych próżniowo kwaszonek  
  -  przeprowadzeniu błyskawicznego procesu kwaszenia w ciągu 48 godzin               
     i zatrzymania go w dowolnym punkcie na zadanym poziomie kwasowości  
  -  utrzymaniu wysokiej jędrności kwaszonych produktów  
  -  utrzymaniu żywej, nie ciemniejącej barwy kwaszonych ogórków i kapusty  
  -  wykonaniu lekko ukwaszonych surówek z dodatkami warzywnymi i przyprawami o 
     długim okresie przechowywania z możliwością pakowania próżniowego w worki     
     foliowe  

  UWAGA! Istnieje możliwość skutecznej interwencji w produkty kwaszące    
  się, lub już ukwaszone.  

                                    ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY
Nowoczesne metody kwaszenia
O firmie
HACCP, GMP/GHP
Kontakt
Referencje
Maszyny, urządzenia    >>>