Nowoczesne metody kwaszenia
Koncentraty spożywcze
Majonezy
Musztardy
Działalność firmy
Copyright       2006 "KOMTE" Tomasz Krzyminiewski
 

F O O D     P R O D U C T    D E V E L O P M E N T   
TECHNOLOGIE SPOŻYWCZE   
mgr inż. Maciej Gera , 60-365 Poznań ul. Szamotulska 40  
tel./fax (0-61) 86-18-506, tel. 0-502-608-264 
e-mail: tsgera@wp.pl 
 
O firmie
HACCP, GMP/GHP
Kontakt
Ketchup
Maszyny, urządzenia    >>>
                       Opinia o technologii                           
wydana przez Poznański Park Naukowo-Techologiczny
 Fundacji UAM
Referencje
Rozmiar: 72 kB
UWAGA! pliki pobierane z danej witryny są sprawdzone i wolne od wirusów
Technologia produkcji surówek, sałatek i pakowanych  warzyw 
o przedłużonym terminie trwałości
Do pobrania plik w 
formacie DOC 
Ziemniaki, warzywa obierane,
                świeże soki
Surówki, sałatki
Ciekawe produkty